Εβδομάδα από 23 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 23 Σεπτεμβρίου 30 Σεπτεμβρίου με την Κάσυ

Ο Ακόλουθος Πεντάκτινο στην αρχή της εβδομάδας σας δείχνει ν' αρχίζετε κάτι καινούργιο, να μαθαίνετε κάτι χρήσιμο ή να θέτετε τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία. Ο Ιεροφάντης φέρνει μια αίσθηση δομής, προτρέποντάς σας να στηριχτείτε στη σοφία, την παράδοση ή την καθοδήγηση . Στη συνέχεια, εμφανίζονται οι Εραστές, που δείχνουν μία επιλογή που είναι απαραίτητο να γίνει - είτε πρόκειται για μια σχέση είτε για μια σημαντική απόφαση ζωής.

Το 6 Μπαστούνι υπόσχεται νίκη και αναγνώριση - οι άνθρωποι παρατηρούν τη σκληρή δουλειά σας. Αλλά το 10 Μπαστούνι προειδοποιεί ότι μπορεί να αισθανθείτε ότι σας βαραίνουν όλες αυτές οι ευθύνες που συσσωρεύονται. Ευτυχώς, το 8 Μπαστούνι φέρνει εκτόνωση και μια έκρηξη γρήγορης ενέργειας, σπρώχνοντας τα πάντα προς τα εμπρός - τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται γρήγορα! Η Δύναμη παρεμβαίνει για να σας υπενθυμίσει ότι ανεξάρτητα από το πόσο έντονα είναι τα πράγματα, έχετε την εσωτερική δύναμη να τα χειριστείτε. Το 3 Μπαστούνι υποδηλώνει ότι κοιτάτε ήδη μπροστά, σχεδιάζοντας την επόμενη μεγάλη σας κίνηση, ενώ το 3 Πεντάκτινο ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και τη συνεργασία για να μετατρέψετε αυτά τα σχέδια σε πραγματικότητα.

Καθώς η εβδομάδα τελειώνει, ο Άσος Μπαστούνι φέρνει έμπνευση και νέα ξεκινήματα, δίνοντάς σας τη δημιουργική ώθηση να προχωρήσετε μπροστά. Ωστόσο, το 3 Σπαθί προειδοποιεί για πιθανή απογοήτευση - κάτι μπορεί να θέλει προσοχή συναισθηματικά, αλλά είναι μια ευκαιρία να θεραπευτείτε και να αναπτυχθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, το 4 Κύπελλο σας έχει σε μια στοχαστική διάθεση - μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι ή δυσαρεστημένοι, αλλά είναι επίσης μια υπενθύμιση να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες που μπορεί να είναι ακριβώς μπροστά σας και να μην τις βλέπετε!

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης