Εβδομάδα από 12 Αυγούστου έως 18 Αυγούστου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 12 -18 Αυγούστου με την Κάσυ

Στην αρχή της εβδομάδας, το 6 Κούπα φέρνει ένα γλυκό κύμα νοσταλγίας - ίσως να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό φίλο ή να αναπολείτε στιγμές του παρελθόντος. Αλλά το 4 Πεντάκτινο παρεμβαίνει, προτρέποντάς σας να προστατεύσετε αυτά που έχετε, είτε πρόκειται για τα χρήματα, το χρόνο ή τα συναισθήματά σας.

Καθώς προχωράμε στα μέσα της εβδομάδας, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων προσφέρει ηρεμία και συναισθηματική ωριμότητα, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις με κατανόηση και σοφία. Αλλά μετά, το 7 Πεντάκτινο φέρνει καταστάσεις που απαιτούν υπομονή και προβληματισμό καθώς αξιολογείτε εάν οι προσπάθειές σας αποδίδουν καρπούς.

Γύρω στα μέσα προς τα τέλη της εβδομάδας, ο Βασιλιάς Μπαστούνι σας γεμίζει σας με αυτοπεποίθηση και μία επιθυμία να ηγηθείτε. Ωστόσο, προσέξτε το 7 των Σπαθιών, το οποίο λέει ότι κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας εξαπατήσει.

Καθώς η εβδομάδα προχωρά, το 6 Μπαστούνι φέρνει μια νικηφόρα στιγμή όπου η σκληρή δουλειά σας αποδίδει και παίρνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Η Δύναμη σας υπενθυμίζει να παραμείνετε υπομονετικοί αλλά και θαρραλέοι καθώς οδεύετε προς το Σαββατοκύριακο.

Προς το Σαββατοκύριακο, το 3 Μπαστούνι και το 2 Μπαστούνι σας κάνουν να κοιτάτε προς το μέλλον, σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματά σας με ένα μείγμα ενθουσιασμού και στρατηγικής. Είστε στα πρόθυρα κάτι μεγάλου, αλλά θυμηθείτε να εξισορροπήσετε τη φιλοδοξία με τον προβληματισμό.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τον Ιππότη των Κυπέλλων να ξεσηκώνει έντονα συναισθήματα - οπότε να περιμένετε κάποια ερωτική χειρονομία. Ωστόσο, η Σελήνη προσθέτει ένα στρώμα μυστηρίου και - ίσως- ψευδαίσθησης, υπενθυμίζοντάς σας ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσει μέσα από τυχόν αβεβαιότητες καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της.

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης