Εβδομάδα από 22 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 22 -28 Ιουλίου με την Κάσυ

Η εβδομάδιαία ανάλυση Ταρώ φαίνεται να είναι ένα μυστικιστικό τοπίο γεμάτο δύναμη, μυστήριο κι έντονα συναισθήματα.

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων φέρνει μια αίσθηση οικονομικής σταθερότητας κι ασφάλειεας. Αλλά μόλις αρχίσεις να αισθάνεσαι ασφαλής, η αινιγματική Αρχιέρεια ψιθυρίζει μυστικά πίσω από τις σκιές, προτρέποντάς σε να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να δεις πέρα από το προφανές.

Η Βασίλισσα των Σπαθιών διαλύει την ομίχλη με την οξεία ευφυΐα και την καθαρή της όραση. Είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως θα ήθελες να είναι. Ωστόσο, το Εννιά Μπαστούνι προειδοποιεί ότι δεν έχεις βγει ακόμα από τα δύσκολα - υπάρχει μια μάχη που πρέπει να δοθεί και θα χρειαστείς όλη σου την αντοχή.

Το Επτά Μπαστούνι σε θέλει να υπερασπίζεσαι τη θέση σου, παρά τις αντιξοότητες. Μόλις νομίζεις ότι δεν αντέχεις άλλο, ο Ιππότης Μπαστούνι ορμάει με φλογερή ενέργεια, και σε ωθεί να πάρεις τολμηρές αποφάσει. Αλλά πρόσεχε: ο Βασιλιάς των Ξιφών απαιτεί στρατηγική σκέψη και ψυχραιμία.

Μέσα σε αυτό το χάος, ο Άσσος των Πεντάκτινων προσφέρει μια αχτίδα νέας αρχής κι υπόσχεται επιτυχία - αν μπορέσεις να αδράξεις την ευκαιρία. Ωστόσο, το Οκτώ Σπαθί σε παγιδεύει σε έναν ιστό αυτοαμφισβήτησης και περιορισμών. Πρέπει να βρεις το θάρρος να απελευθερωθείς.

Το Οκτώ Κούπα σε προτρέπει να αφήσεις πίσω ό,τι δεν σε βοηθά πια,, ενώ ο Βασιλιάς Κούπα σε καθοδηγεί με σοφία και συμπόνια, υπενθυμίζοντάς σου να παραμένεις ισορροπημένος/η μέσα στην τρικυμία. Και μόλις νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, το Δέκα Σπαθί φέρνει μια τελική πρόκληση για να σε δοκιμάσει. Ωστόσο, από αυτό, μια νέα αυγή σε περιμένει.

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας 


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης