Εβδομάδα 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου με την Κάσυ

Αρχή της Εβδομάδας: Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην αρμονία και τη βελτίωση των σχέσεων, φέρνοντας μια αίσθηση ενότητας κι αμοιβαίας κατανόησης. Μετά από κάποιες συναισθηματικά έντονες καταστάσεις, θα υπάρξει ανάγκη για ξεκούραση κι ενδοσκόπηση και θα πάρετε το χρόνο σας να σκεφτείτε τις πρόσφατες εμπειρίες σας.

Μέση της Εβδομάδας: Μια έκρηξη ενέργειας και ενθουσιασμού σας παρακινεί να ακολουθήσετε τα πάθη σας με τολμηρές ενέργειες. Ωστόσο, προκύπτουν συγκρούσεις, που οδηγούν σε παρεξηγήσεις κι εντάσεις. Καθώς η σκόνη καταλαγιάζει, αρχίζετε να κάνετε μελλοντικά σχέδια και να τελειοποιείτε τις δεξιότητές σας.

Τέλος της Εβδομάδας: Η γενναιοδωρία και η ισορροπία έρχονται στο προσκήνιο, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της δικαιοσύνης. Απρόσμενες αλλαγές ταράζουν τα νερά, αλλά η σταθερότητα επιστρέφει μέσω προσεκτικού σχεδιασμού . Μια στιγμή λύπης σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποια δύσκολα συναισθήματα, αλλά κατά τον ίδιο χρόνο, οδηγεί σε συναισθηματική θεραπεία. Η βδομάδα τελειώνει με μία νίκη και με σκέψεις για τις μελλοντικές σας διαδρομές.

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας.


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης