Εβδομάδα από 21 Οκτωβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 21-27 Οκτωβρίου με την Κάσυ

Η επόμενη εβδομάδα ξεκινά με μια αίσθηση αφύπνισης, που έρχεται με την Κρίση. Είναι μια στιγμή διαύγειας όπου οι ενέργειες του παρελθόντος έρχονται στο φως, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αναθεωρήσετε, να προβληματιστείτε και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς το 3 Πεντάκτινο ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και το συνδυασμό δεξιοτήτων για να φτιάξουμε κάτι ουσιαστικό. Το 6 Πεντάκτινο φέρνει ισορροπία – είτε προσφέρετε βοήθεια είτε τη λαμβάνετε, υπενθυμίζοντάς σας ότι το να δίνεις και να λαμβάνεις είναι αλληλένδετα. Ενώ το 3 Κούπα σας προσκαλεί σε κάποια γιορτή και φέρνει χαρά και σύνδεση. Υπάρχει μια αίσθηση κοινότητας, ενότητας κι η επιθυμία να μοιραστούμε καλές στιγμές.

Αλλά καθώς προσαρμόζεστε σε αυτόν τον ρυθμό, εμφανίζεται ο Θάνατος, φέροντας μια σημαντική αλλαγή. Δε φέρει τέλος, αλλά μεταμόρφωση – ένα ξεκαθάρισμα για να δημιουργήσετε χώρο για νέα πράγματα. Η αυτοκράτειρα ακολουθεί στενά, φέρνοντας μια γόνιμη ενέργεια δημιουργικότητας, αφθονίας και φροντίδας. Είτε πρόκειται για προσωπικά έργα, σχέσεις ή αυτο-φροντίδα. Το 4 Μπαστούνι ενισχύει αυτό το vibe με μια αίσθηση σταθερότητας και χαράς, ενώ σηματοδοτεί ένα ορόσημο ή επίτευγμα που αξίζει αναγνώριση. Καθώς προχωρά η εβδομάδα, ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων σας προσγειώνει στην οικονομική ή υλική πραγματικότητα, ενώ ο Ιππότης των Κυπέλλων διεγείρει τα συναισθήματά σας με ερωτικές προσφορές, δημιουργικότητα ή μια εγκάρδια χειρονομία. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων εμβαθύνει αυτή τη συναισθηματική ροή, οδηγώντας σας να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας, το 7 Πεντάκτινο ζητά υπομονή και αξιολόγηση – οι προσπάθειές σας αποδίδουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε; Τέλος, ο Βαλές των Πεντάκτινων φέρνει την υπόσχεση νέων ευκαιριών, ειδικά στην εργασία ή τη μάθηση. Είναι ένα μήνυμα ότι θέτετε τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία, οπότε μείνετε επικεντρωμένοι στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης