Εβδομάδα από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 2 -8 Σεπτεμβρίου με την Κάσυ

Η εβδομάδα ξεκινά με το Βαλέ Σπαθί και φέρνει μια έκρηξη περιέργειας και δίψας για γνώση - είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες ιδέες και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Στη συνέχεια, ο Τροχός της Τύχης γυρίζει, δειχοντας μια αλλαγή στις συνθήκες - η τύχη και η μοίρα παίζουν το ρόλο τους, υπενθυμίζοντάς σας ότι η ζωή είναι γεμάτη απροσδόκητες ανατροπές. Η Σελήνη ακολουθεί, ρίχνοντας μια σκιά μυστηρίου και αβεβαιότητας, προτρέποντάς σας να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Η κάρτα των εραστών φέρνει μια σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνετε για μια σχέση, τονίζοντας τη σημασία της αρμονίας και της κατανόησης.

Καθώς η εβδομάδα συνεχίζεται, η Δύναμη σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε το θάρρος σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις που προκύπτουν. Το 10 Πεντάκτινο φέρνει μια αίσθηση σταθερότητας κι αφθονίας, εστιάζοντας στην οικογένεια, τα κληρονομικά και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Ο Κόσμος, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου και την εκπλήρωση των προσπαθειών σας – αυτή είναι μία εβδομάδα επιτευγμάτων και νέων ξεκινημάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας, το Αστέρι λάμπει , προσφέροντας ελπίδα, έμπνευση και μια ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Ωστόσο, το 2 Σπαθί δείχνει μια στιγμή αναποφασιστικότητας ή εσωτερικής σύγκρουσης - μπορεί να βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι και ναπρέπει να κάνετε μια δύσκολη επιλογή. Το 5 Πεντάκτινο φέρνει επίγνωση τυχόν συναισθημάτων έλλειψης, υπενθυμίζοντάς σας να αναζητήσετε υποστήριξη αν χρειάζεται και να μην αντιμετωπίζετε όλες τις δυσκολίες μόνοι σας.

Τέλος, η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την ενδυναμωτική ενέργεια της Βασίλισσας Μπαστούνι και τη στοργική παρουσία της Βασίλισσας των Κυπέλλων. Η Βασίλισσα Μπαστουνι ν σας ενθαρρύνει να πάρετε πίσω τη δύναμή σας , ενώ η Βασίλισσα των Κυπέλλων σας συμβουλεύει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας, συνδυάζοντας τη δύναμη με τη συμπόνια.

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης