Εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου με την Κάσυ

Η εβδομάδα ξεκινά με έναν νοσταλγικό τόνο, καθώς το 6 Κούπα μας θυμίζει χαρές του παρελθόντος - είτε μέσω επανασύνδεσης με κάποιον είτε μέσω αγαπημένων αναμνήσεων. Κατόπιν έχουμε την ακτινοβόλο ενέργεια του Ήλιου, που υπόσχεται θετικότητα και επιτυχία. Είναι καιρός να απολαύσετε τα καλά vibes και να νιώσετε ενδυναμωμένοι από τα καλά που έχετε στη ζωή σας.

Αλλά καθώς η εβδομάδα εξελίσσεται, το 7 Κούπα δείχνει ότι θα εξετάζετε πολλές επιλογές, μερικές πραγματικές, μερικές όχι. Είναι εύκολο να χαθείτε στις πιθανότητες, οπότε προσέξτε τις ψευδαισθήσεις. Ο Βαλές των Κυπέλλων προσθέτει μια παιχνιδιάρικη, δημιουργική πινελιά στην εβδομάδα—ίσως ένα αναπάντεχο μήνυμα ή μια σπίθα έμπνευσης να φωτίσει τη μέρα σας. Το Αστέρι φέρνει ελπίδα και θεραπεία, υπενθυμίζοντάς σας να εμπιστευτείτε το σύμπαν και να έχετε πίστη στο μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε.

Μεσοβδόμαδα, το 4 Πεντάκτινο συμβουλεύει να προσατεύσετε αυτό που έχετε χτίσει, τους πόρους ή τα συναισθήματά σας. Στη συνέχεια, ο Άσος Σπαθί προσφέρει μια στιγμή διαύγειας και διορατικότητας. Το 7 Πεντάκτινο σας ζητά να σταματήσετε και να προβληματιστείτε, για να αξιολογήσετε εάν οι προσπάθειές σας φέρνουν τις ανταμοιβές που αναζητάτε.

Αλλά καθώς προχωράτε, το 5 Σπαθί προειδοποιεί για πιθανές συγκρούσεις ή καυγάδες που μπορείτε ν' αποφύγετε - επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση. Το 8 Κούπα σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής, ζητώντας σας να αφήσετε πίσω σας κάτι που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, ενώ το 2 Μπαστούνι ανοίγει συναρπαστικούς νέους ορίζοντες για περιπέτεια. Τέλος, εμφανίζεται ο Διάβολος, προειδοποιώντας σας για πειρασμούς ή προσκολλήσεις που θα μπορούσαν να σας κρατήσουν πίσω.

Κάντε κλικ στο βίντεο να δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιό σας!


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης