Εβδομάδα από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ταρώ για Όλα τα Ζώδια 9-15 Σεπτεμβρίου με την Κάσυ

Το Επτά Κούπα ξεκινά την εβδομάδα με πολλές επιλογές και δυνατότητες, αλλά και λίγη σύγχυση - προσέξτε να επιλέξετε με σύνεση. Το 10 Μπαστούνι λέει ότι μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι με υπερβολικές απαιτήσεις κι ευθύνες. Ωστόσο, ο Βαλές Μπαστούνι φέρνει μια σπίθα έμπνευσης και ενθουσιασμού, προσφέροντας νέες ιδέες ή ευκαιρίες για να ελαφρύνετε το φορτίο.

Μεσοβδόμαδα, ο Διάβολος προειδοποιεί για πειρασμούς ή τοξικές προσκολλήσεις, προτρέποντάς σας να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας κρατά πίσω, ενώ ο Ερημίτης καλεί σε ενδοσκόπηση για να βρείτε λύσεις. Το 4 Μπαστούνι υπόσχεται μια γιορτή ή μια στιγμή χαράς, δίνοντάς σας μια σύντομη αλλά χαρούμενη ανάπαυλα. Ο Βαλές των Πεντάκτινων φέρνει μια νέα ευκαιρία για μάθηση ή ανάπτυξη, αλλά το 5 Κούπα μπορεί να σας παρασύρει σε συναισθήματα λύπης ή αυτό-λύπησης - προσπαθήστε να μην σταθείτε πάρα πολύ σε αυτό που δεν λειτούργησε. Το 10 Πεντάκτινο αποκαθιστά την αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας, υπενθυμίζοντάς σας την υποστήριξη και την αφθονία που σας περιβάλλει.

Προς το τέλος της εβδομάδας, το Αστερι λάμπει με ελπίδα και έμπνευση, και καθοδηγώντας σας προς το επόμενο στάδιο. Το 7 Πεντάκτινο δείχνει μια περίοδο προβληματισμού σχετικά με τη δουλειά και την πρόοδό σας, και συμβουλεύει υπομονή καθώς εξελίσσονται τα πράγματα. Η εβδομάδα τελειώνει με τη Βασίλισσα Μπαστούνι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε τα πράγματα να συμβούν με αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Δείτε τί λένε τα χαρτιά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας


Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης